Panonpoé Panonpoé

Lampu jalan surya didamel ku sél surya silikon kristalin. Batré disegel anu diatur klep bébas-pangropéa (batré koloid) Asam Timbal Disegel luar biasa dina nyimpen énergi. Lampu LED super terang dianggo salaku sumber cahaya sareng dikontrol ku pangendali muatan sareng pelepasan anu cerdas, ngagentos lampu listrik utilitas tradisional.
Solar LED Street Light Kaunggulan: Teu perlu iklas kabel, euweuh catu daya AC, euweuh biaya listrik; catu daya DC, kontrol sénsitip lampu; stabilitas alus, umur panjang, efisiensi luminous tinggi, instalasi gampang tur pamaliharaan, kinerja kaamanan tinggi, hemat energi, ekonomis tur praktis. Lampu Jalan Tenaga Surya seueur dianggo di jalan utama sareng sekundér kota, daérah padumukan, pabrik, tempat wisata, tempat parkir sareng tempat-tempat sanés.
kasempetan lumaku: jalan, jalan, jeung pabrik, kavling parkir, padesaan, pagunungan jeung daerah terpencil, yard, sakola, kuadrat jeung lingkungan outdoor séjén. Eta mantuan naekeun cahaya tradisional domestik kana lampu LED énergi anyar héjo.
Sertipikat: CE, RoHS, ISO9000, ISO14000.

Cahaya surya CHZ-ST22 kakuatan tinggi dipingpin lampu jalan
Cahaya surya CHZ-ST22 kakuatan tinggi dipingpin lampu jalan
Lampu surya CHZ-ST22 kakuatan tinggi dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Lampu jalan surya CHZ-IST2 outdoor terpadu solar dipingpin sensor gerak lampu jalan
Lampu jalan surya CHZ-IST2 outdoor terpadu solar dipingpin sensor gerak lampu jalan
Lampu jalan surya CHZ-IST2 luar sadayana dina hiji sénsor gerak lampu jalan anu dipimpin surya https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Lampu surya CHZ-IST8 outdoor sadayana dina hiji modul lampu jalan dipingpin surya
Lampu surya CHZ-IST8 outdoor sadayana dina hiji modul lampu jalan dipingpin surya
Lampu surya CHZ-IST8 luar sadayana dina hiji modul lampu jalan anu dipimpin surya https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Lampu surya CHZ-DST1 IOT kontrol pinter outdoor solar dipingpin lampu jalan
Lampu surya CHZ-DST1 IOT kontrol pinter outdoor solar dipingpin lampu jalan
Pencahayaan surya CHZ-DST1 IOT kontrol pinter outdoor solar dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Pencahayaan surya CHZ-IST1 outdoor sadayana dina hiji solar dipingpin lampu jalan sensor PIR
Pencahayaan surya CHZ-IST1 outdoor sadayana dina hiji solar dipingpin lampu jalan sensor PIR
Pencahayaan surya CHZ-IST1 luar sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya PIR sensor https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Lampu anu dipimpin surya CHZ-DST2 lampu jalan tenaga surya luar
Lampu anu dipimpin surya CHZ-DST2 lampu jalan tenaga surya luar
Lampu anu dipimpin surya CHZ-DST2 lampu jalan tenaga surya luar https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Panel surya lampu jalan kualitas luhur harga pangalusna 20w 30w 40w 50w intergrated sadayana dina hiji solar dipingpin lampu jalan CHZ-IST9
Panel surya lampu jalan kualitas luhur harga pangalusna 20w 30w 40w 50w intergrated sadayana dina hiji solar dipingpin lampu jalan CHZ-IST9
Lampu jalan panel surya kualitas luhur harga pangsaéna 20w 30w 40w 50w terintegrasi sadayana dina hiji lampu jalan anu dipimpin surya CHZ-IST9 https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Perlengkapan lampu surya CHZ-ST22 kakuatan tinggi dipimpin lampu jalan
Perlengkapan lampu surya CHZ-ST22 kakuatan tinggi dipimpin lampu jalan
Perlengkapan lampu surya CHZ-ST22 kakuatan tinggi dipimpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Kualitas luhur kontrol pinter outdoor solar dipingpin lampu jalan CHZ-DST1
Kualitas luhur kontrol pinter outdoor solar dipingpin lampu jalan CHZ-DST1
Lookong pikeun kualitas luhur kontrol pinter outdoor solar dipingpin lampu jalan, CHZ specializes di manufaktur of dipingpin fixture lampu jalan pikeun taun, pikeun leuwih produk mangga parios: https://wwww.chz-lighting.com

Kirim panalungtikan anjeun