Lampu Jalan

Fitur lampu jalan LED luar CHZ:
chip LED: Ngagunakeun chip PHILIPS, kalawan efisiensi tinggi na hirup layanan panjang> 50000 jam.
Supir: Nganggo supir Meanwell atanapi Inventronics, dipeunteun IP66, kualitas luhur sareng kinerja ningkat. efisiensi kakuatan ≥ 0,95.
Suhu Warna: Lampu jalan LED nyadiakeun rentang suhu warna 3000, 4000, 5000, 5700, jeung 6500 Kelvin, alus teuing dina ngaronjatkeun penampilan wangunan.
Optik: Komponén optik ngahontal standar panyalindungan IP66. Sistem optik LED maximizes cahaya ka aréa target pikeun ningkat uniformity lampu.
Enclosure: Ngagunakeun radiator Fishbone efisien kalayan penampilan elegan. Perumahan aluminium die-cast disemprot sacara éléktrostatik, disemprot ku palapis bubuk poliéster, dirawat ku primer anti korosi, sareng diubaran dina oven 180oC.

Kabel: Nganggo kabel karét silikon pikeun input kakuatan anu aman sareng efisien. Hal ieu diamankeun dina kelenjar kabel jeung screws.
Garansi: 5 taun jaminan pikeun sakabéh lampu. Ulah nyobian ngabongkar casing sabab ieu bakal megatkeun segel jeung invalidate sakabéh jaminan.
Sertipikat: ENEC, TUV, sareng RoHS
Kontrol Kualitas: Tes anu ketat kalebet uji suhu luhur sareng rendah, uji tahan cai, uji shock, uji sepuh, uji tensile, uji semprot uyah, dilakukeun pikeun mastikeun kinerja jangka panjang.

Lampu jalan anu dipimpin lampu CHZ-ST35 lampu jalan anu mangpaat
Lampu jalan anu dipimpin lampu CHZ-ST35 lampu jalan anu mangpaat
Lampu jalan anu dipimpin jalan CHZ-ST35 lampu jalan anu mangpaat https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Perlengkapan lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan
Perlengkapan lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan
Perlengkapan lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Lampu jalan CHZ-ST33 dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST33 dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST33 dipingpin fixtures lampu jalan+https://chz-lighting.com
Dipingpin lampu jalan CHZ-ST29 dipingpin lampu jalan outdoor ip66 ENEC ROHS disatujuan
Dipingpin lampu jalan CHZ-ST29 dipingpin lampu jalan outdoor ip66 ENEC ROHS disatujuan
Dipingpin lampu jalan CHZ-ST29 dipingpin lampu jalan outdoor ip66 ENEC ROHS disatujuan + https://chz-lighting.com
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin lampu jalan kalayan harga murah
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin lampu jalan kalayan harga murah
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin lampu jalan kalayan harga murah + https://chz-lighting.com
top dipingpin lampu jalan vs suplai langsung pabrik konvensional pikeun promosi
top dipingpin lampu jalan vs suplai langsung pabrik konvensional pikeun promosi
top dipingpin lampu jalan vs suplai langsung pabrik konvensional pikeun promosi https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Lampu jalan CHZ-ST13 modular dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST13 modular dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST13 modular dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Jalan dipingpin lampu CHZ-ST13 modular dipingpin lampu jalan
Jalan dipingpin lampu CHZ-ST13 modular dipingpin lampu jalan
Lampu jalan dipingpin CHZ-ST13 modular dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Lampu jalan CHZ-ST23 kualitas luhur dipingpin fixtures pikeun jalan / lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST23 kualitas luhur dipingpin fixtures pikeun jalan / lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST23 kualitas luhur dipingpin fixtures pikeun jalan / lampu jalan + https://chz-lighting.com
lampu jalan CHZ-ST26 buleud dipingpin lampu jalan
lampu jalan CHZ-ST26 buleud dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST26 buleud dipingpin lampu jalan+https://chz-lighting.com
Dipingpin lampu jalan desain anyar 150lm / w lumens tinggi dipingpin lampu jalan pas keur jalan / taman / jalan / bungkusan pisan / stadion CHZ-ST25B
Dipingpin lampu jalan desain anyar 150lm / w lumens tinggi dipingpin lampu jalan pas keur jalan / taman / jalan / bungkusan pisan / stadion CHZ-ST25B
Dipingpin lampu jalan desain anyar 150lm / w lumens tinggi dipingpin lampu jalan pas keur jalan / taman / jalan / packing lot / stadion CHZ-ST25B + https://chz-lighting.com

Kirim panalungtikan anjeun