Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd., diadegkeun dina 2010, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi sareng produsén lampu LED anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi sareng penjualan produk cahaya. Kantor pusatna di Shanghai, Cina, parusahaan boga basa produksi di Hangzhou, Ningbo, Jiaxing Propinsi Zhejiang jeung Hangzhou Propinsi Guangdong, nu mere CHZ tepi ngarah dina téhnologi jeung skala.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.
    • Telepon:
      +86 21 69898169
    • Email:
    • Telepon:
      +86 159 2122 3752
    • Nami Perusahaan:
      Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
    • Nami:
      Jolina
CHZ cahayana
  • Telepon:
    +86 159 2122 3752
  • Email:
  • Nami Perusahaan:
    Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
  • Nami:
    Ms. Jolina
CHZ cahayana
  • Telepon:
    1-626 629 2217
  • Email:
  • Nami Perusahaan:
    Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
  • Nami:
    Ms. Hidy
KANTUNKEUN PESEN
Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan fixtures lampu LED urang atawa jasa, mangga ngarasa Luncat ngahubungan tim layanan palanggan urang.

Kirim panalungtikan anjeun