Suplemén Lampu Fix Lampu LED Profesional - Lampu CHZ
Bahasa

Tentang Kami

  • TENTANG KAMI
    Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd., didirikeun taun 2010, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi sareng pabrik lampu LED anu kalibet dina panilitian, pamekaran, produksi sareng penjualan produk pencahayaan. Kantor pusatna di Shanghai, Cina, perusahaan ngagaduhan basis produksi di Hangzhou, Ningbo, Jiaxing Propinsi Zhejiang sareng Hangzhou Provinsi Guangdong, anu masihan CHZ ngarah maju dina téknologi sareng skala.
TAROS KAMI
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, kersa ngahubungi tim layanan palanggan.
    • Nami:
      Jolina
    • Telepon:
      +86 159 2122 3752
    • Telepon:
      +86 21 69898169
    • Email:
    • Nami Perusahaan:
      Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
CHZ Cahaya
  • Nami:
    Ms. Jolina
  • Telepon:
    +86 159 2122 3752
  • Email:
  • Nami Perusahaan:
    Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
CHZ Cahaya
  • Nami:
    Ms. Hidy
  • Telepon:
    1-626 629 2217
  • Email:
  • Nami Perusahaan:
    Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
KANTUNKEUN PESEN
Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan perlengkapan lampu LED atanapi jasa kami, punten dihubungi ku tim layanan palanggan kami.