PRODUK
MACA DEUI
CHZ nawarkeun rupa-rupa portopolio solusi fixture lampu LED catering ka sababaraha aplikasi jeung lingkungan, kaasup kantor komérsial, industri, tambang, roadways, arsitektur, jsb.
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin lampu jalan kalayan harga murah
Lampu jalan CHZ-ST20 datar smd dipimpin lampu jalan kalayan harga murah + https://chz-lighting.com
Lampu jalan anu dipimpin lampu CHZ-ST35 lampu jalan anu mangpaat
Lampu jalan anu dipimpin jalan CHZ-ST35 lampu jalan anu mangpaat https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Perlengkapan lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan
Perlengkapan lampu jalan CHZ-ST15B cob dipingpin lampu jalan https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Lampu jalan CHZ-ST33 dipingpin lampu jalan
Lampu jalan CHZ-ST33 dipingpin fixtures lampu jalan+https://chz-lighting.com
SOLUSI URANG
Kami ngabantosan para nasabah milih produk anu paling pas sareng nawiskeun dukungan téknis anu cocog saatos ngartos kabutuhan sadayana. Konsumén ngan ukur kedah masihan kami sababaraha inpormasi rékayasa dasar. (Nyandak lampu jalan sabagé conto, informasi konsumén kudu nawarkeun ngawengku lebar jalan, jangkungna kutub, posisi kutub, jarak kutub, sarat katerangan rata, jsb) Dumasar informasi disadiakeun, désainer urang lajeng bisa ngagunakeun Dialux simulate épék cahaya jeung nawiskeun sababaraha pilihan desain ka konsumén.
Shanghai CHZ Lighting ngalaksanakeun produksi standar sareng ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat pikeun mastikeun kualitas lampu LED anu pangsaéna, ngahémat waktos sareng biaya pikeun dua pihak sareng mawa kauntungan anu paling hébat pikeun konsumén.
TENTANG KAMI
Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd., diadegkeun dina taun 2010, mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, sareng penjualan produk cahaya.
CHZ patuh kana standar "téknologi unggul sareng kualitas unggul" sareng ngadegkeun gabungan R&D pusat sareng Dr Chen Dahua, Profesor di Jurusan Sumber Cahaya Listrik Universitas Fudan. Urang terus ngamekarkeun produk anyar jeung ngajalankeun kecerdasan tina sistem cahaya. Portopolio produk kami kalebet lampu jero ruangan, lampu industri, lampu lapangan, lampu olahraga, lampu jalan, sareng lampu surya. Kami keukeuh ngagunakeun komponén kualitas luhur sareng téknik produksi canggih pikeun ngajantenkeun masing-masing lampu urang langkung unggul.
KANTUNKEUN PESEN
Upami Anjeun gaduh patarosan ngeunaan fixtures lampu LED urang atawa jasa, mangga ngarasa Luncat ngahubungan tim layanan palanggan urang.

Kirim panalungtikan anjeun