Furnizuesi i Zgjidhjes Profesionale të Ndriçimit LED - Ndriçim CHZ

Gjuhe
PRODUKTET
LEXO MË SHUMË
CHZ ofron një portofol të larmishëm të zgjidhjeve të pajisjeve ndriçuese LED, të cilat plotësojnë disa aplikacione dhe ambiente, duke përfshirë zyra komerciale, industriale, miniera, rrugë, arkitekturë, etj.
Ndriçimi në rrugë CHZ-ST20 banesë smd udhëhequr dritë rruge me çmim të lirë
Ndriçimi i rrugës CHZ-ST20 banesë smd udhëhequr nga drita e rrugës me çmim të lirë + https: //chz-lighting.com
CHZ drejtoi furnizimin me tub fluoreshente për parkingje nëntokësore
CHZ udhëhequr furnizimin me tub fluoreshencë për parkingjet nëntokësore https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
ENEC miratoi dritën e tubit elektrik me shumicë për shitje
ENEC miratoi dritën e tubit elektrik me shumicë për shitje https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
Ndriçimi i tubit CHZ-LT02-T8 udhëhequr nga drita e tubit T8 të vetme ose të dyfishtë lidhni llojin e zakonshëm
Ndriçimi i tubit CHZ-LT02-T8 udhëhequr nga drita e tubit T8 të vetme ose të dyfishtë lidhni tipin e zakonshëm https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
ZGJIDHJA JON
Ne i ndihmojmë klientët të zgjedhin produktet më të përshtatshme dhe të ofrojmë mbështetje teknike përkatëse pasi të kuptojnë nevojat e tyre të përgjithshme. Klientët duhet vetëm të na japin disa informacione themelore inxhinierike. (Merrni si shembull ndriçimin e rrugës, informacioni që klientët duhet të ofrojnë përfshijnë gjerësinë e rrugës, lartësinë e shtyllës, pozicionin e shtyllës, hapësirën e shtyllës, kërkesën mesatare të ndriçimit, etj.) Bazuar në informacionin e dhënë, projektuesit tanë mund të përdorin efektet e ndriçimit të Dialux simulojnë dhe ofrojnë mundësi të shumta të dizajnit për klientët.
Ndriçimi CHZ i Shangait praktikon prodhimin e standardizuar dhe kryen kontroll të rreptë të cilësisë për të siguruar cilësinë më të mirë të dritave LED, duke kursyer kohë dhe kosto për të dy palët dhe duke sjellë përfitimet më të mëdha për klientët.
RRETH NESH
Shanghai CHZ Lighting Co, Ltd, themeluar në vitin 2010, është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e angazhuar në kërkimin, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e produkteve të ndriçimit.
CHZ i përmbahet standardit të "teknologjisë udhëheqëse dhe cilësisë udhëheqëse" dhe krijoi një R të përbashkët& Qendra D me Dr. Chen Dahua, Profesorin në Departamentin e Burimeve Elektrike të Dritës të Universitetit Fudan. Ne vazhdimisht zhvillojmë produkte të reja dhe drejtojmë inteligjencën e sistemit të ndriçimit. Portofoli ynë i produkteve përfshin ndriçimin e brendshëm, ndriçimin industrial, ndriçimin në terren, ndriçimin sportiv, ndriçimin rrugor dhe ndriçimin diellor. Ne insistojmë në përdorimin e komponentëve me cilësi të lartë dhe teknikave të përparuara të prodhimit për t'i bërë secilën nga llambat tona të shkëlqejnë të tjerët.
LINI NJË MESAZH
Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me pajisjet ose pajisjet tona të ndriçimit LED, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë të shërbimit të klientit.