Соларно осветлување

Соларната улична светилка се напојува со соларна ќелија од кристален силикон. Запечатената батерија (колоидна батерија) запечатена оловна киселина која не бара одржување е исклучителна во складирањето енергија. Супер светлата LED светилка се користи како извор на светлина и се контролира со интелигентен контролер за полнење и празнење, заменувајќи го традиционалното корисно електрично осветлување.
Соларна LED улична светлина Предности: Нема потреба да се поставуваат кабли, нема напојување со наизменична струја, нема трошоци за електрична енергија; DC напојување, контрола чувствителна на светлина; добра стабилност, долг животен век, висока прозрачна ефикасност, лесна инсталација и одржување, високи безбедносни перформанси, заштеда на енергија, економичен и практичен. Уличните светла со соларна енергија се широко користени во урбаните главни и секундарни патишта, станбени области, фабрики, туристички атракции, паркинзи и други места.
Применливи прилики: патишта, улици и фабрики, паркинзи, рурални, планински и оддалечени области, дворови, училишта, плоштади и други надворешни средини. Тоа помага да се зајакне домашното традиционално осветлување до зелено ново-енергетско LED осветлување.
Сертификати: CE, RoHS, ISO9000, ISO14000.

Висококвалитетна паметна контрола надворешно сончево LED улично светло CHZ-DST1
Висококвалитетна паметна контрола надворешно сончево LED улично светло CHZ-DST1
Во потрага по висококвалитетна паметна контрола надворешно сончево LED улично светло, CHZ е специјализирана за производство на LED улично светло со години, за повеќе производи проверете: https://wwww.chz-lighting.com
Соларно осветлување CHZ-ST22 LED улични светилки со висока моќност
Соларно осветлување CHZ-ST22 LED улични светилки со висока моќност
Сончево осветлување CHZ-ST22 LED улични светилки со висока моќност https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Сончево улично осветлување CHZ-IST2 интегриран надворешен сончев сензор за движење на улично светло со LED
Сончево улично осветлување CHZ-IST2 интегриран надворешен сончев сензор за движење на улично светло со LED
Сончево улично осветлување CHZ-IST2 надворешно во едно соларно LED сензор за движење на улично светло https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Соларно осветлување CHZ-IST8 надворешно во еден модул за улично светло со соларни led
Соларно осветлување CHZ-IST8 надворешно во еден модул за улично светло со соларни led
Соларно осветлување CHZ-IST8 надворешно во еден модул за улично светло со соларни led https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Соларно осветлување CHZ-DST1 IOT паметна контрола на надворешно соларно LED улично светло
Соларно осветлување CHZ-DST1 IOT паметна контрола на надворешно соларно LED улично светло
Сончево осветлување CHZ-DST1 IOT паметна контрола надворешно соларно LED улично светло https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Соларно осветлување CHZ-IST1 надворешно во еден сончев ЛЕД улично светло PIR сензор
Соларно осветлување CHZ-IST1 надворешно во еден сончев ЛЕД улично светло PIR сензор
Соларно осветлување CHZ-IST1 надворешно во едно соларно LED улично светло PIR сензор https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Сончево LED осветлување CHZ-DST2 улични светла на отворено со соларна енергија
Сончево LED осветлување CHZ-DST2 улични светла на отворено со соларна енергија
Сончево LED осветлување CHZ-DST2 улични светла на отворено со соларна енергија https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Улично осветлување со соларни панели висок квалитет најдобра цена 20w 30w 40w 50w интегрирано сите во едно соларно LED улично светло CHZ-IST9
Улично осветлување со соларни панели висок квалитет најдобра цена 20w 30w 40w 50w интегрирано сите во едно соларно LED улично светло CHZ-IST9
Улично осветлување со соларни панели висок квалитет најдобра цена 20w 30w 40w 50w интегрирано во едно соларно led улично светло CHZ-IST9 https://www.chz-lighting.com/solar-lighting
Соларно осветлување CHZ-ST22 улично светло со led со голема моќност
Соларно осветлување CHZ-ST22 улично светло со led со голема моќност
Сончево осветлување CHZ-ST22 улично светло со лед светлина https://www.chz-lighting.com/street-lighting

Испратете го вашето барање