Улично осветлување

Карактеристики на CHZ надворешно LED улично светло:
LED чип: Користејќи PHILIPS чип, со висока ефикасност и долг работен век> 50000 часа.
Возач: Користејќи двигател Meanwell или Inventronics, оценет IP66, висок квалитет со подобрени перформанси. Ефикасност на моќност ≥ 0,95.
Температура на боја: LED светлата на патиштата обезбедуваат опсег на температура на бојата од 3000, 4000, 5000, 5700 и 6500 Келвини, одлични за подобрување на изгледот на зградата.
Оптика: Оптичките компоненти ги достигнуваат стандардите за заштита IP66. LED оптичкиот систем ја максимизира светлината до целната област за подобрена униформност на светлината.
Куќиште: Користење на ефикасен Fishbone радијатор со елегантен изглед. Куќиштето од алуминиумско лиење е електростатско прскање, прскање со полиестерска прашкаста обвивка, обработена со антикорозивен прајмер и стврднување во рерна на 180oC.

Кабел: Користење силиконски гумени кабел за безбедно и ефикасно внесување на енергија. Се прицврстува во кабелската жлезда со завртки.
Гаранција: 5 години гаранција за целата светилка. Не обидувајте се да го расклопите куќиштето бидејќи тоа ќе го скрши заптивката и ќе ги поништи сите гаранции.
Сертификати: ENEC, TUV и RoHS
Контрола на квалитет: Се спроведуваат строги тестови, вклучително и тестирање на високи и ниски температури, водоотпорно тестирање, тестирање на удар, тестирање на стареење, тестирање на затегнување, тестирање со прскање со сол, за да се обезбедат долгорочни перформанси.

Улично LED осветлување CHZ-ST13 модуларно led улично светло
Улично LED осветлување CHZ-ST13 модуларно led улично светло
Улично LED осветлување CHZ-ST13 модуларно LED улично светло https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Улично LED осветлување CHZ-ST35 корисно осветлување на патот
Улично LED осветлување CHZ-ST35 корисно осветлување на патот
Улично LED осветлување CHZ-ST35 корисно осветлување на патот https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Улично осветлување CHZ-ST15B улично светло со кочан led
Улично осветлување CHZ-ST15B улично светло со кочан led
Улично осветлување CHZ-ST15B улично светло со кочан лед https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Улично осветлување CHZ-ST33 LED улично светло
Улично осветлување CHZ-ST33 LED улично светло
Улично осветлување CHZ-ST33 LED улично светло +https://chz-lighting.com
LED улично осветлување CHZ-ST29 LED улично светло надворешно ip66 одобрено од ENEC ROHS
LED улично осветлување CHZ-ST29 LED улично светло надворешно ip66 одобрено од ENEC ROHS
LED улично осветлување CHZ-ST29 LED улично светло надворешно ip66 ENEC ROHS одобрено+https://chz-lighting.com
Улично осветлување CHZ-ST20 рамно smd led улично светло со евтина цена
Улично осветлување CHZ-ST20 рамно smd led улично светло со евтина цена
Улично осветлување CHZ-ST20 рамно smd led улично светло со евтина цена+https://chz-lighting.com
врвни лед улични светилки наспроти конвенционално фабричко директно снабдување за промоција
врвни лед улични светилки наспроти конвенционално фабричко директно снабдување за промоција
врвни лед улични светилки наспроти конвенционално фабричко директно снабдување за промоција https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Улично осветлување CHZ-ST13 модуларно led улично светло
Улично осветлување CHZ-ST13 модуларно led улично светло
Улично осветлување CHZ-ST13 модуларно LED улично светло https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Улично осветлување CHZ-ST15B улично светло со кочан led
Улично осветлување CHZ-ST15B улично светло со кочан led
Улично осветлување CHZ-ST15B улично светло со кочан лед https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Улично осветлување CHZ-ST23 висококвалитетни led тела за улично/патно светло
Улично осветлување CHZ-ST23 висококвалитетни led тела за улично/патно светло
Улично осветлување CHZ-ST23 висококвалитетни лед тела за улично/патно светло+https://chz-lighting.com
Улично осветлување CHZ-ST26 тркалезна LED улична светилка
Улично осветлување CHZ-ST26 тркалезна LED улична светилка
Улично осветлување CHZ-ST26 тркалезна улична светилка +https://chz-lighting.com
Лед патна светилка нов дизајн 150lm/w високи лумени LED улично осветлување за улица/градина/пат/пакување/стадион CHZ-ST25B
Лед патна светилка нов дизајн 150lm/w високи лумени LED улично осветлување за улица/градина/пат/пакување/стадион CHZ-ST25B
Лед патна светилка нов дизајн 150lm/w високи лумени LED улично осветлување за улица/градина/пат/паковалиште/стадион CHZ-ST25B+https://chz-lighting.com

Испратете го вашето барање