Добавувач на решенија за професионално LED осветлување - осветлување CHZ
Јазик

Производи

Индустриско осветлување CHZ-SF02 предводена од три-докажана светлина IP65 водоотпорна
Индустриско осветлување CHZ-SF02 предводена од три-докажана светлина IP65 водоотпорна
Индустриско осветлување CHZ-SF02 предводена од три-докажана светлина IP65 водоотпорна https://www.chz-lighting.com/industry- осветлување
ЕНЕЕК го одобри продажба на големо на електрична цевка светлина за продажба
ЕНЕЕК го одобри продажба на големо на електрична цевка светлина за продажба
ЕНЕК одобри продажба на големо на електрична цевка светло на продажба https://www.chz-lighting.com/tube-lighting
CHZ доведе до снабдување со флуоресцентни цевки за подземни паркинзи
CHZ доведе до снабдување со флуоресцентни цевки за подземни паркинзи
CHZ доведе до снабдување со флуоресцентни цевки за подземни паркинзи https://www.chz-lighting.com/tube- осветлување
Осветлување на цевки CHZ-LT02-T8 предводена од цевко светло T8 единечно или двокреветно поврзете обичен тип
Осветлување на цевки CHZ-LT02-T8 предводена од цевко светло T8 единечно или двокреветно поврзете обичен тип
Осветлување на цевки CHZ-LT02-T8 предводена од цевко светло T8 единечно или двокреветно поврзете обичен тип https://www.chz-lighting.com/tube- осветлување
Улично осветлување CHZ-ST13 модерно осветлено улично осветлување
Улично осветлување CHZ-ST13 модерно осветлено улично осветлување
Улично осветлување CHZ-ST13 модуларно осветлено улично осветлување https://www.chz-lighting.com/street- осветлување
Сончево осветлување улични светилки предводени од висока моќност CHZ-ST22
Сончево осветлување улични светилки предводени од висока моќност CHZ-ST22
Сончево осветлување CHZ-ST22 улични ламби предводени од голема моќ https://www.chz-lighting.com/solar- осветлување
Улично осветлување CHZ-ST15B пајажина доведе улично светло
Улично осветлување CHZ-ST15B пајажина доведе улично светло
Улично осветлување CHZ-ST15B cob предводено од уличното осветлување https://www.chz-lighting.com/street- осветлување
Осветлување на градина CHZ-GD02 доведе градина светлина на отворено
Осветлување на градина CHZ-GD02 доведе градина светлина на отворено
Осветлување на градина CHZ-GD02 предводено од градинарско светло на отворено https://www.chz-lighting.com/garden-lighting
Осветлувањето на стадионот CHZ-FL09 предводеше од тела на отворено на поплави
Осветлувањето на стадионот CHZ-FL09 предводеше од тела на отворено на поплави
Осветлување на стадионот CHZ-FL09 предводеше од тела за надворешни работи на отворено https://www.chz-lighting.com/sport-lighting
Индустриско осветлување CHZ-HB15A НЛО предводеше со голема залив светлина
Индустриско осветлување CHZ-HB15A НЛО предводеше со голема залив светлина
Индустриско осветлување CHZ-HB15A UFO предводеше од високо заливско светло https://www.chz-lighting.com/industry- осветлување
Индустриско осветлување CHZ-HB15C НЛО предводеше високо заливско светло за фабрички магацин
Индустриско осветлување CHZ-HB15C НЛО предводеше високо заливско светло за фабрички магацин
Индустриско осветлување CHZ-HB15C UFO предводеше високо заливско светло за фабрички магацин https://www.chz-lighting.com/industry- осветлување
Канцелариско осветлување CHZ-PC, светло UL серија предводена од панел
Канцелариско осветлување CHZ-PC, светло UL серија предводена од панел
Канцелариско осветлување CHZ-PC предводена од светлосна серија UL серија https://www.chz-lighting.com/