ПРОИЗВОДИ
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
CHZ нуди разновидно портфолио на решенија за LED осветлување за повеќе апликации и средини, вклучувајќи комерцијални канцеларии, индустриски, рудници, патишта, архитектури итн.
Улично осветлување CHZ-ST20 рамно smd led улично светло со евтина цена
Улично осветлување CHZ-ST20 рамно smd led улично светло со евтина цена+https://chz-lighting.com
LED канцелариско осветлување CHZ-CP-CE MS водич led панел светло 3 години гаранција економска цена
Канцелариско осветлување CHZ-CP-CE MS водич led панел светло 3 години гаранција економска цена https://www.chz-lighting.com/office-lighting
Улично LED осветлување CHZ-ST13 модуларно led улично светло
Улично LED осветлување CHZ-ST13 модуларно LED улично светло https://www.chz-lighting.com/street-lighting
Висококвалитетна паметна контрола надворешно сончево LED улично светло CHZ-DST1
Во потрага по висококвалитетна паметна контрола надворешно сончево LED улично светло, CHZ е специјализирана за производство на LED улично светло со години, за повеќе производи проверете: https://wwww.chz-lighting.com
НАШЕТО РЕШЕНИЕ
Ние им помагаме на клиентите да ги изберат најсоодветните производи и нудиме соодветна техничка поддршка откако ќе ги разберат нивните севкупни потреби. Клиентите треба само да ни дадат некои основни инженерски информации. (Земете го осветлувањето на патиштата како пример, информациите што клиентите треба да ги понудат вклучуваат ширина на патот, висина на столб, позиција на столб, растојание помеѓу столбовите, просечно барање за осветлување итн.) Врз основа на дадените информации, нашите дизајнери потоа можат да користат ефекти на симулирање на осветлувањето на Dialux и нудат повеќе опции за дизајн на клиентите.
Шангај CHZ Lighting го практикува стандардизираното производство и врши строга контрола на квалитетот за да обезбеди најдобар квалитет на LED светилките, заштедувајќи време и трошоци за двете страни и носејќи најголеми придобивки за клиентите.
ЗА НАС
Шангај CHZ Lighting Co., Ltd., основана во 2010 година, е високотехнолошко претпријатие кое се занимава со истражување, развој, производство и продажба на производи за осветлување.
CHZ се придржува до стандардот за „водечка технологија и водечки квалитет“ и воспостави заедничка Р&Д-центар со д-р Чен Дахуа, професор на Катедрата за извори на електрична светлина на Универзитетот Фудан. Ние постојано развиваме нови производи и ја поттикнуваме интелигенцијата на системот за осветлување. Нашето портфолио на производи вклучува внатрешно осветлување, индустриско осветлување, теренско осветлување, спортско осветлување, улично осветлување и соларно осветлување. Инсистираме да користиме висококвалитетни компоненти и напредни производствени техники за секоја наша ламба да биде подобра од другите.
ОСТАВИ ПОРАКА
Ако имате какви било прашања во врска со нашите LED осветлување тела или услуги, ве молиме слободно контактирајте го нашиот тим за услуги на клиентите.

Испратете го вашето барање