Pemasok Solusi Lampu LED Profesional - Lampu CHZ
Basa

Babagan Kita

  • Babagan Kita
    Shanghai CHZ Lighting Co., Ltd., didegaké ing taun 2010, minangka perusahaan teknologi tinggi lan pabrikan lampu LED sing melu riset, pengembangan, produksi lan penjualan produk lampu. Kantor pusat ing Shanghai, China, perusahaan kasebut duwe basis produksi ing Hangzhou, Ningbo, Jiaxing saka Provinsi Zhejiang lan Hangzhou Provinsi Guangdong, sing menehi CHZ teknologi utama lan skala.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk utawa layanan, coba hubungi tim layanan pelanggan.
    • Jeneng:
      Jolina
    • Telpon:
      +86 159 2122 3752
    • Telpon:
      +86 21 69898169
    • Email:
    • Jeneng Perusahaan:
      Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
CHZ CAMPURAN
  • Jeneng:
    Ms. Jolina
  • Telpon:
    +86 159 2122 3752
  • Email:
  • Jeneng Perusahaan:
    Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
CHZ CAMPURAN
  • Jeneng:
    Ms. Hidy
  • Telpon:
    1-626 629 2217
  • Email:
  • Jeneng Perusahaan:
    Shanghai CHZ Lighting Co.,Ltd
NINGGALKAN PESAN
Yen sampeyan duwe pitakon babagan perlengkapan utawa layanan lampu LED, coba hubungi tim layanan pelanggan.